|
|
|
|
|
خوش امدید به AlmasSoft Forums . شما در حال حاضر در حال مشاهده فروم به عنوان یک مهمان هستید که به شما اجازه دسترسی محدود به نمایش در بحث ها ، و استفاده از امکانات ما داده شده است . با پیوستن به ما به صورت ازاد برای دسترسی به پست ها , پیغام خصوصی به کاربران دیگر (PM), پاسخ به نظر سنجی , مطالب و دسترسی به بسیاری از دیگر امکانات ویژه . ثبت نام سریع , ساده و کاملا رایگان. , پیوستن به انجمن ما برای ثبت نام ! در صورت داشتن هرگونه مشکل در روند ثبت نام و یا ورود به حساب خود ، لطفا تماس بگیرید تماس با ما. |
| آخرين ارسالات تالار |
|
|||||||
ثبت نام سریع
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
سلام
اقا من دریم ویور cs5 خریدم اما هرکاری میکنم پچ اجرا نمیشه،میشه راهنماییم کنی یا اگر سریال یا پچش رو داری بهم بدی؟ |
|
|
|
5 آخرین موضوعات ارسال شده mehrad
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
پرسش ها و پاسخ ها وردپرس | sepastian | 1 | 252 | 09-15-2010 12:45 PM |
|
|
|
|
|
|
پرسش ها و پاسخ ها برای دیتالایف | sepastian | 1 | 113 | 09-13-2010 11:39 PM |
|
|
پرسش ها و پاسخ ها برای دیتالایف | sepastian | 1 | 113 | 09-13-2010 11:39 PM |
|
|
#2 |
|
|
در هنگام نصب نرم افزار در قسمت Enter serial number گزینه ی install this product as a Trial را انتخاب کنید
بر روی Select language کلیک کرده و گزینه ی English(international) را انتخاب نمایید و بر روی Next کلیک کنید تا انتهای نصب پیش بروید پس از نصب کرک را باز کرده و بر روی Install کلیک کنید در انتها در صفحه ی باز شده در قسمت Program بر روی Adobe dream weaver cs5 32bit کلیک کنید کلید Patch و بعد از آن Yes را بزنید اگر ویندوز شما 64 بیت می باشد در قسمت کرک Adobe dream weaver cs5 64bit را انتخاب نمایید |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
بیبن من قبلا با همین روشی که گفتی نصب کردم
در هنگام نصب نرم افزار در قسمت Enter serial number گزینه ی install this product as a Trial را انتخاب کنید بر روی Select language کلیک کرده و گزینه ی English(international) را انتخاب نمایید و بر روی Next کلیک کنید تا انتهای نصب پیش بروید این قسمت رو نصب کردم بعد دیگه فایلی به نام کرک نیست فقط اونجا یک فولدر هست که وقتی میرم توش pach اونجاست وقتی روش دابل کلیک میکنم هیچ صفحه ای باز نمیشه!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
این کرک رو از [برای مشاهده لینک ها باید عضو سایت شوید ، برای عضویت اینجا کلیک کنید ...>] دانلود کنید و امتحان کنید اگر جواب نداد بگید تا من کرک دیگه ای رو که در DVD اصلی این برنامه دارم رو براتون آپلود کنم چون الان اون کرک در دسترسم نیست
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
واقعا ممنون
اما وقتی روی اینک کلیک کردم وارد سایت وطن دانلود شد که بعد از یک سرچ کوچیک پیدا کردم باز هم ممنون راستی چرا وقتی الماس سافت.آی آر میزنم مستقیم وارد فروم میشه؟دیگه اون سایت رو بستی؟ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
نه باید بگم که پشتیبان قبلیمون که هاست دانلود ما رو پشتیبانی میکرد هاست دانلود را پاک کرد و بک آپ هم رو بهمون نداد این هم نتیجه ی اینه که به هر هاستینگی که تازه کاره اعتماد نکنین و این نتیجه ی اینه که هر بچه ای فکر میکنه میتونه میزبانی انجام بده در هر صورت این رو گفتم که شما ها هم به این هاستینگ ها اعتماد نکنین
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
خب حالا باید چیکار کرد؟ من خیلی از ابزار ها مثل براش رو برای ویندوز جدیدم میخواست دانلود کنم دوباره یعنی هیچ راهی نداره؟!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
نه حدود 90 درصد از فایل ها رو از سیستمم جمع آوری کردم که بزودی دوباره روی یک سرور دیگه آپلود میشه از این لحاظ مشکلی نیست
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|